Kontor

DJI_0010
Norra Drottninggatan 8 Norra Drottninggatan 8

Norra Drottninggatan 8

Norra Drottninggatan 8

, ,

Central fastighet på gågatan i Uddevalla. Huset innefattar 12 stycken lägenheter och flertalet butiker i bottenplan och kontor på andra våningen. I huset finns hiss och parkeringsmöjligheter.

Redigerad-2-Centrum
Kungsgatan 7 Kungsgatan 7

Kungsgatan 7

Kungsgatan 7

, ,

Central fastighet mitt på gågatan i Uddevalla. Huset innefattar 8 st lägenheter och flertalet butiker och kontor. I huset finns hiss och parkeringsmöjligheter.

Bastiongatan 36
Bastiongatan 36 Bastiongatan 36

Bastiongatan 36

Bastiongatan 36

, ,

Bastionen 29 Stor fastighet med möjlighet till många olika typer av verksamhet. Fastigheten är idag under ombyggnad / renovering för att anpassas till kommande verksamheter. I dagsläget är ca 20 % av byggnaden ombyggd samt renoverad för att passa den verksamheten som i dag har valt att bedriva sitt företagande i denna fastighet. Övrig yta som är tillgänglig för att skräddarsy till kommande verksamhet är ca 2200 kvadrat. Givetvis kan mindre yta tas till anspråk för att skräddarsy till mindre verksamhet. Huskroppen har portar som möjliggör genomkörning av fordon genom lokalen, detta medför att en mycket bra logistik för viss typ av verksamhet kan skapas. Mycket stor yta runt om fastigheten finns för tex parkering eller svängyta för lastbilar ellerliknande. Fastigheten ligger ett stenkast från Uddevalla Hamnterminal samt nära Riksväg 44.  

Göteborgsvägen 15
Göteborgsvägen 15 Göteborgsvägen 15

Göteborgsvägen 15

Göteborgsvägen 15

, ,

Hoxeröd 9 Stort hyreshus med butiker, kontor samt lägenheter. Gångavstånd till centrum.  

Skansgatan 3
Skansgatan 3 Skansgatan 3

Skansgatan 3

Skansgatan 3

Skanskullen 2 Stor fastighet med 4 våningar, inriktning på kontorsmiljöer för både stora arbetsgrupper som mindre enskilda företag eller föreningar. Kontorslokalema ligger i korridorsystem med diverse gemensamma utrymmen. Fina och ljusa lokaler/kontor. Länsstyrelsen, Skogsvårdsstyrelsen, Bohusläns Handikappidrottsförbund är några av de aktörer som valt att lägga sin verksamhet i denna fastighet. Fastigheten ligger i omedelbar anslutning till Uddevalla Centralstation samt gångavstånd till Uddevalla Bussterminal. Möjlighet till egen parkering i direkt anslutning till entren.


Gör en intresseanmälan och välj vilken typ av boende du letar efter!
Intresseanmälan
Vi har lediga kontor, lager och industrilokaler för omgående inflyttning!
Intresseanmälan
Här finner du de vanligaste frågorna och information om hur du gör felanmälan!
Läs mer