Garage

Bastiongatan 36
Bastiongatan 36 Bastiongatan 36

Bastiongatan 36

Bastiongatan 36

, ,

Bastionen 29 Stor fastighet med möjlighet till många olika typer av verksamhet. Fastigheten är idag under ombyggnad / renovering för att anpassas till kommande verksamheter. I dagsläget är ca 20 % av byggnaden ombyggd samt renoverad för att passa den verksamheten som i dag har valt att bedriva sitt företagande i denna fastighet. Övrig yta som är tillgänglig för att skräddarsy till kommande verksamhet är ca 2200 kvadrat. Givetvis kan mindre yta tas till anspråk för att skräddarsy till mindre verksamhet. Huskroppen har portar som möjliggör genomkörning av fordon genom lokalen, detta medför att en mycket bra logistik för viss typ av verksamhet kan skapas. Mycket stor yta runt om fastigheten finns för tex parkering eller svängyta för lastbilar ellerliknande. Fastigheten ligger ett stenkast från Uddevalla Hamnterminal samt nära Riksväg 44.  

Föreningsgatan 12
Föreningssgatan 12 Föreningssgatan 12

Föreningssgatan 12

Föreningssgatan 12

,

Käglan 1 Fastighet med träfasad belägen i lugnt läge med egna grönytor och tillgång till uteplats. 11 st lägenheter samt 3 st garage. Gångavstånd till Uddevalla centrum.

Skanskullen 17 19
Skolgatan 17 och 19 Skolgatan 17 och 19

Skolgatan 17 och 19

Skolgatan 17 och 19

,

Käglan 5 Stor fastighet med 18 st lägenheter samt 3 st garage. Lugnt läge med gångavstånd till Kungsgatan i Uddevalla centrum.

Skanskullen 16 18
Skolgatan 16 & 18 Skolgatan 16 & 18

Skolgatan 16 & 18

Skolgatan 16 & 18

, ,

Domherren 1 Stor fastighet med 22 st lägenheter samt några garage och butikslokaler i bottenplan. Nyanlagd parkering samt uteplats på fastighetens baksida. (2012) I bottenplan på Nr 18 har Skanskullens fastighetsbolag sitt kontor samt serviceverkstad. Lugnt läge med gångavstånd till Kungsgatan i Uddevalla centrum.

skanskullen_fredrikbergsgatan_9_01
Fredriksbergsgatan 9 Fredriksbergsgatan 9

Fredriksbergsgatan 9

Fredriksbergsgatan 9

,

Fredriksberg 5 Litet och mycket charmigt hyreshus med 6 st lägenheter och 2 st garage. Trevlig trädgård med sten och växtsatta rabatter och en liten uteplats.

Göteborgsvägen 36
Göteborgsvägen 36 Göteborgsvägen 36

Göteborgsvägen 36

Göteborgsvägen 36

,

Trålaren Litet trevligt hyreshus i lugn miljö. Nära till centrum samt Skeppsvikens badplats. Fastigheten itmehåller 9 st lägenheter och 2 st garage. Parkering på innergård.

Västgötavägen 37 Kämpegatan 1
Västgötavägen 37 / Kämpeg. 1 Västgötavägen 37 / Kämpeg. 1

Västgötavägen 37 / Kämpeg. 1

Västgötavägen 37 / Kämpeg. 1

, ,

Herrestadshagen 17 En fantastisk fastighet byggd i hörnet av Västgötavägen och Kämpegatan med ett rundat hörn ut mot vägkorsningen. Rappad fasad med små fina målningar som dekoration. En fantastiskt fin stensatt innergård utsmyckad med fina växter. Uteplats i en fin sten och växtmiljö. Härliga lägenheter i gammal stil med högt till tak och balkong ut mot innergården. Garage samt stort cykel förråd finns på innergården. Totalt 12 st lägenheter och en butikslokal i bottenplan.  


Gör en intresseanmälan och välj vilken typ av boende du letar efter!
Intresseanmälan
Vi har lediga kontor, lager och industrilokaler för omgående inflyttning!
Intresseanmälan
Här finner du de vanligaste frågorna och information om hur du gör felanmälan!
Läs mer