Skanskullen äger och förvaltar fastigheter.

Skanskullens Förvaltnings AB grundades 1997 och är ett privatägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Uddevalla. Vi förvaltar även fastigheter åt Klevås i Uddevalla AB och åt Hegardt Fastighets AB.

Genom åren har beståndet växt och vi förvaltar i dag drygt 200 lägenheter och 80 lokaler fördelat på en yta om cirka 50 000 kvm. Bostadslägenheterna är centralt belägna i Uddevalla. Bland lokalhyresgästerna återfinns exempelvis myndigheter, banker, verkstadsbolag och lokala butiksägare.

 

Vi söker en Bovärd till våra hus

Som Bovärd är det du som har kontakten med våra hyresgäster. Du är vårt ansikte utåt. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta om uthyrningen av våra hyresobjekt. Med ansvaret för uthyrningen följer även ansvar för avflyttningsbesiktningar, upprättande av hyreskontrakt, nyckelhantering samt ansvar för de rutiner som vi har kring in- och avflyttande hyresgäst. Du fattar också beslut om vissa reparationsarbeten och inköp. I rollen som Bovärd ansvarar du för att myndighetskraven följs.

En Bovärds arbetsuppgifter innefattar även att ta emot, förmedla och följa upp felanmälningar till vår fastighetsskötare. Du är också kontakten gentemot entreprenörer, myndigheter och övriga aktörer som vill komma i kontakt med oss.

Som person är du prestigelös, driven och engagerad. Du visar på hög servicekänsla och arbetar för att hyresgästerna ska trivas. Du ska trivas av att ha mycket kontakter med människor och bygga långsiktiga relationer. Du ska trivas i ett högt arbetstempo och kunna hantera flera ärenden parallellt. Du bemöter din omgivning med professionalism och ödmjukhet. I rollen är struktur och organisatorisk förmåga essentiellt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet kring att tidigare ha arbetat med fastighetsskötsel eller i någon form av fastighetsförvaltning. Du har god datorvana.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Bifoga cv och personligt brev till info@skanskullen.se. Sista ansökningsdag är 25 maj.

Frågor om tjänsten besvaras av Marcus Hansson, 0522-999 02.